KuvatekstiViinit ovat olleet lähellä Timon sydäntä koko aikuiselämän. Asuessaan Kauko-Idässä liiketoimiin tuli mukaan kaiken muun ohella myös viinien maahantuonti, markkinointi, ja viinialan koulutus. Timo järjestää teille viininmaistamisen tai –koulutuksen erikseen sovittavan aiheen mukaisesti. Maistamispaikkana voi olla vaikkapa hänen perustamassaan Tampereen Vinoteque'ssa (www.vinoteekki.com) tai muu teille parhaiten soveltuva paikka.

Kokouksen tai koulutuspäivän päätteeksi hauskasti ohjattu viininmaistamistilaisuus soveltuu erinomaisesti keventämään päivän antia ja erityisesti siten että uutta tietoa ja taitoa kertyy kaikille läsnäolijoille myös viini-aiheesta. Kokemusta viini-iltojen ja –koulutusten järjestämisestä vuodesta 1986.

 

Mikä on heidän tuotteensa?Viini-iltojen mainiot suolapalat ja isommat ateriat valmistaa ja tarjoilee Pannee Catering – (www.panneecatering.fi).

Timo on myöskin maailmalla tunnettu kansainvälisten viinikilpailuiden tuomari. Hän on kiertänyt vuodesta 1995 useissa viinikilpailuissa arvostelemassa tuhansia viinejä, ja näin hän pysyy myöskin alan nykytilanteen ja kehityksen tasalla. Muunmuassa MundusVini kilpailussa hän on tuomaroinut toistakymmentä kertaa ja viime aikoina tuomarointipöydän vastuullisena päätuomarina. Concours Mondial des Bruxelles, Michelangelo Int´l Wine Awards, London Wine & Spirits, Vinitaly ja lukuisat muut kansainväliset kilpailut ovat tulleet tutuksi lähes kahdenkymmenen vuoden tuomarointien aikana.

Tilaisuuden tullen hän kirjoittaa viiniaiheisia lehtiartikkeleita, joita on julkaistu mm Aamulehdessä, Bangkok Postissa, Wine-lehdessä useita kymmeniä.