Maailman vanhin viinimessutapahtuma VINITALY järjestetään tänä vuonna Veronassa 7.-10.4.

VINITALY messuille osallistuu yli 4200 näytteilleasettajaa ja vieraat, joita viime vuonna oli yli 140 000 tulevat 116 eri maasta. Vuodesta 1967 alkaen järjestetty messutapahtuma on kehittynyt ja paisunut vuosi vuodelta.

VINITALY viinimessutapahtuman yhteydessä on jo vuosia ollut myös oliiviöljyihin erikoistunut SOL sekä maatalouselintarvikkeiden messut Agrifood, viininviljelijöiden ja -tekijöiden ENOLITECH, viime vuonna aloitettu OperaWine yhteistyössä Wine Spectatorin kanssa ja nyt tänä vuonna uutuutena on nettikauppaan erikoistunut ja kyseisen kaupan kehittymistä edistävä tapahtuma VinitalyWineClub.

Kaiken takana oleva, vuonna 1898 perustettu Veronafiere on myös vuosia ollut mukana järjestämässä Vinitaly International tapahtumia, jotka ovat keskittyneet markkinointitapahtumiin Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä.

https://business.veronafiere.eu/veronafierenet/business/download/press/CSVnly-foto%20Ennevi03.jpg

Kuvassa vasemmalta : Gianni Bruno, Vinitaly brand manager, Giovanni Mantovani, CEO & General Manager of Veronafiere, Ettore Riello, President of Veronafiere, and Carlo Alberto Delaini, Director of the Veronafiere Press Office