ViiniSoi Tampere-talon Café Soolossa

Tamperelaisia herkkusuita jo vuoden päivät hellitellyt Café Soolon Ruokagalleria on saanut kaverikseen ViiniSoi-tapahtuman. Viinitastingin aikana viiniasiantuntija Timo Jokinen johdattelee vieraat viinin kiehtovaan maailmaan. Kulloisenkin päivän viinit valitaan illan konserttiteeman mukaisesti.

Perjantaina 15.3. maistellaan oopperaan liitettäviä viinejä, lauantaina 23.3. puolestaan Il Divo yhtyeen poikien synnyinseutujen viinit ja sunnuntaina 5.5. on vuorossa Edith Piaf ja samppanjat.

Lisätietoja http://www.tampere-talo.fi/viinisoi/.

Bistro Kympin ohjatut viini-illat jatkuvat keväällä ja päivät ovat tiistai 19.3. ja torstai 11.4. sekä torstai 16.5.

Viinitohtori Timo Jokinen on iltojen aikana äänessä. Mitä kaikkea meidän pitäisi tietää viininvalmistuksesta, säilytyksestä ja valinnasta. Nyt mukaan maistelemaan teeman mukaisia viinejä sekä oppimaan uutta. Tule ja kysy mieltä askarruttavia kysymyksiä viinistä.                  

Ti 19.3.klo 19.00 What´s all about ? Mikä rypäle, mikä viini, mikä maa ja kuka tekee ? Ensin alkuun perusteet kuntoon!

To 11.4. klo 19.00 La dolce vita! Italian tunnetuimpien viinintuotantoalueiden perusviinit ja mitä niistä on hyvä tietää ? Tutustumme Italian omiin rypälelajikkeisiin ja kuuteen eri viiniin, sekä aistimme lopuksi vaikuttaako musiikki viinielämykseemme.

To 16.5.klo 19.00 Kevään juhlat lähestyvät – onko juhlajuomat jo hankittu.Nyt teemme selväksi neljän eri kuplajuoman avulla mitä eroa on kuohuviinillä ja samppanjalla !

Lisätiedot : http://www.bistro10.fi/?x103997=211046